Verzenden en retourneren

Verzenden van bestelling:

Bij Revitaano streven we ernaar om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. We hanteren een geschatte levertijd van 2 tot 5 werkdagen voor al onze klanten binnen de EU. Buiten de EU worden onze producten binnen 5 tot 10 werkdagen bij jou thuisbezorgd.

Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je een e-mail met de trackinginformatie, zodat je de voortgang van je pakket kunt volgen. Houd er rekening mee dat delevertijd kan variëren afhankelijk van je locatie en eventuele onvoorziene omstandigheden.

We werken echter nauw samen met betrouwbare verzendpartners om ervoor te zorgen dat je bestelling veilig en op tijd bij jou aankomt. Mocht je nog vragen hebben over het bestelproces, de betaalmethodes of de levertijd, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. We staan altijd voor je klaar om je te helpen en je vragen te beantwoorden.

 

Hoe retourneer ik een product?

Je kunt je product binnen 14 dagen nadat je het product hebt ontvangen gratis retourneren.

Afhankelijk van het product en de reden waarom je het product wilt retourneren, organiseren wij een afhaalmoment of sturen we je een retourneringslabel. In het laatste geval dien je het product bij een pakketpunt af te geven.

Er zijn twee manieren om een product te retourneren:

  1. Wij zorgen voor de retourzending. Deze service is gratis, zolang je de reden van het retourneren met ons deelt en je binnen 14 dagen retourneert.
  2. Je kunt je herroepingsrecht gebruiken. Als je gebruik wilt maken van je herroepingsrecht, dan kun je het product binnen 14 dagen retourneren, maar je moet dan wel zelf betalen voor de retourzending. 

Om het retourneringsproces te starten, stuur een email naar info@revitaano.com. Onze klantenservice zal jou door het proces begeleiden.